Wat komt er op de vloer?

Een PVC vloer, laminaat of tapijt? Allemaal hebben ze een eigen uitstraling en voor- en nadelen. Kijk snel verder voor de mogelijkheden.

Kwaliteit en woonplezier

Geef je huis een upgrade! Wij werken met materialen van hoge kwaliteit. En een prachtige PVC- of laminaatvloer verhoogt uw woongenot.

PVC

PVC vloeren zijn erg in trek op het moment. Ze zijn van sterk, hoogwaardig materiaal gemaakt en ze zijn met allerlei soorten kleuren en prints te verkrijgen.

Tapijt

Gaat uw voorkeur uit naar tapijt? Met vloerbedekking van Interfloor heeft u een prettige vloer in huis die jaren mee gaat!

 

Laminaat

Bij ons kunt u ook terecht voor een laminaat vloer. Wij gebruiken en leveren Quickstep vloeren. Met dit merk haalt u een mooi en kwalitatieve vloer in huis.

Vinyl

De mooie ontwerpen laten je vloer er natuurlijk uitzien. Praktisch, gemakkelijk schoon te maken en goed bestand tegen slijtage.

Matten

Op zoek naar een droogloopmat? Wij leveren en plaatsen een mat op maat. Zo voorkomt u dat men met natte en vieze schoenen uw huis in lopen.

Lamelparket

Een houten vloer, die bestaat uit drie lagen hout die kruislings op elkaar worden verlijmd. De bovenste laag is van massief hout (vaak 3 of 4 mm massief hout). De onderlaag is van hoogwaardig multiplex.

Volledig ontzorgd

We hebben onze eigen vakmensen, die net dat stapje extra zetten om uw verwachtingen te overtreffen.

Een compleet penthouse aankleden

Vaak moeten er meerdere zaken aangepakt worden. Hiernaast een voorbeeld van een penthouse, waarbij wij de wanden hebben behangen met glasvlies, de vloeren bedekt hebben met PVC, voor de ramen hebben we inbetween gordijnen geplaatst en duette. Ook hebben we insectenhorren geplaatst. U heeft 1 aanspreekpunt, 1 factuur en alles wordt voor u geregeld!