Wat klanten zeggen 

Recensies van klanten. Lees wat zij zeggen over de dienstverlening van Rien van Barneveld

Het was geweldig om een nieuwe ‘oude’ voordeur te laten maken voor ons jaren ‘30 huis. Maar het was pas helemaal áf na het schilderwerk: blauw buiten en wit binnen. Mooi schilderwerk met strakke randen zonder knoeien. Klasse!

Fam. Pelikaan

maart 2024

Voor onze jaren-30 woning, met eigentijdse uitbouw, waren we op zoek naar vakkundig schilder. Rien van Barneveld schilders werd ons aanbevolen. We hebben de professionele contacten, van intake tot oplevering, zeer gewaardeerd. Belangrijker nog: vakmensen hebben onze woning met hun werk next-level gebracht. Er werd netjes en secuur gewerkt en er was ruimte voor overleg en bijstellen van keuzes tijdens het werk. Kortom, vakwerk door een top-bedrijf. Aanbevolen!

Gert-Jan Kats

oktober 2021

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde
 

Rien van Barneveld geeft prettig en goed advies over kleuren en wat er mogelijk is aan wandafwerking, raamverduistering, horren en vloer/trap-bedekking! Mooie showroom aan huis waar met kleurenstalen alles inzichtelijk gemaakt wordt. De uitvoering vindt op tijd plaats met goede tussentijdse terugkoppeling over de wensen en de laatste puntjes op de i. Vakkundig en vriendelijk personeel levert wat er besproken is. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wat mij betreft de one-stop-shop voor gordijnen, jaloezieën, horren en wand/vloerafwerking! Zeer tevreden over het eindresultaat en de communicatie. Absoluut aan te raden.


Services:
 GipswandreparatieInterieur schilderen
Huib Kwint

juli 2021 (via Google)

Een prettig bedrijf waar je met persoonlijke aandacht word geadviseerd echt een topper.
Lex van Soest

juli 2021 (via Google)

Het schildersbedrijf ”Rien van Barneveld” kennen wij al 20 jaar. Met Rien nemen we vooraf de klus en de planning door, daarna ontzorgt Rien je helemaal. Zowel bij aanvang, tijdens als na het schilderwerk bewaakt Rien de uitvoering en kwaliteit. Binnen en buiten is er dan ook altijd vakwerk geleverd. Dit geldt ook voor interieur vraagstukken als vloerbedekking en raamdecoratie. Rien en Nancy hebben daar veel verstand van waardoor wij nu heel fijn wonen. Rien, we hopen nog lang klant van jullie te zijn!

Koen & Laura Valk

mei 2021

Graag melden wij hier hoe we terugkijken op de vele werkzaamheden van jou en jouw bedrijf. Ruim een jaar geleden kwamen we voor de eerste plannen voor ons nieuwe appartement. De klik was er meteen bij het eerste moment: dat hebben we als heel belangrijk ervaren! De warme en persoonlijke ontvangst in de showroom, ruime tijd voor ons verhaal en direct met ons meedenken. We hebben het als bijzonder plezierig ervaren dat je zowel de wanden (egaliseren, behang- en sauswerk), de vloeren (pvc) en de raambekleding en horren hebt verzorgd. Alles in één hand werkt super handig. Er werd bijzonder netjes gewerkt door toppersoneel. Je houdt zelf voortdurend alles in de gaten, je weet waarover je spreekt, je communiceert plezierig, snel en adequaat. Alles, en dan ook werkelijk alles, wat we vroegen of wilden, werd door jou opgepakt en opgelost. Je kwam zelf met een uniek creatief idee voor onze kapstok nis, door twee plankjes met pvc te bekleden.

Ook uniek was dat je bij het ophangen van onze prachtige gordijnen ons liet kiezen uit twee verschillende plooien. Onze keuze werd dezelfde dag nog gerealiseerd. We hebben jou gedurende de drie weken met verschillende bedrijven in ons appartement als een ware ceremoniemeester beschouwd, die ons veel denk- en regelwerk uit handen heeft genomen. Tenslotte heb je – nadat alle werklieden ons nieuwe appartement hadden verlaten, nog een naloopronde gedaan om alles perfect af te leveren. Kortom, we willen je hartelijk bedanken voor je werk, je plezierige personeel en boven alles, jouw persoonlijke noot! En het belangrijkste: het is PRACHTIG geworden!

Tinie en Paul Bouw

1 mei 2019

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit


Rien van Barneveld heeft onze woonkamer voorzien van een nieuwe look.
Erg blij met het eindresultaat en de warme uitstraling!

Service: Interieur schilderen
André Beumer

april 2021 (via Google)

Iemand die de tijd voor je neemt. En goede adviezen geeft. Deze man creëert rust en duidelijkheid. Ik kan iedereen Rien aanraden.
Rick Verzuu

april 2021 (via Google)

Als je in Corona tijd een locatie vind waar je denkt met plezier te kunnen wonen moet je heel wat regelen en verzorgen. Vooral als de plek waar je vandaan komt een klein uurtje rijden verder ligt. Het gevonden appartement was lekker licht en ruim en op korte loop afstand van het centrum Veenendaal. De vorige bewoners hadden hun eigen stijl wat anders was dan hetgeen wij leuk vinden. Dus een ingrijpende aanpak was nodig. Na een eerste selectie kwamen we uit bij het schildersbedrijf en interieur Rien van Barneveld. Er was direct een goede klik gezien het gevoel van meedenken en suggesties aandragen die passend waren binnen onze ideeën en budget. Door de totale renovatie te coördineren en te organiseren was het voor ons ontzorgen wat geweldig was gezien de afstand en de Corona beperkingen. Het totale pakket in het appartement ,wat noodzakelijk was is keurig verzorgd en voldoet volkomen aan onze verwachting en wensen. Wij zijn erg blij met de keuze van een bedrijf wat over vele deskundigheden kon beschikken. Ook de nazorg was prima dus wij kunnen zeer gerust het bedrijf Rien van Barneveld van harte aanbevelen.

Henk en Olga

november 2020

Langs deze weg willen wij jou en je mensen een compliment maken voor het geleverde werk.

Wij hebben al het werk (stukadoorswerk, vloeren leggen, behandelen en sauzen van de wanden en de raamdecoratie) aan jou uitbesteed en alles is meer dan naar tevredenheid uitgevoerd. Ook nadat de keuken bij ons was geplaatst zijn jullie, uit je zelf nog langs geweest om zo her en der wat reparatie werk te verrichten. (dit is pas service)
Wij kunnen dan ook niet anders zeggen dat je gekwalificeerd personeel in dienst hebt en dat deze mensen vakkundig, beleefd en netjes te werk gaan, dus ook hier zijn wij uiterst tevreden over. Wij zouden jou dan ook met een gerust hart bij iemand aanbevelen, want afspraak is afspraak bij jou.
Omdat we zo tevreden zijn, gaan we voor ons hele appartementen complex horren voor de ramen en hordeuren bij je bestellen. Ook hier hebben we geen zorg over, want het inmeten en monteren van deze horren word door jou gedaan.
Nogmaals bedankt voor de goede service en zou jij namens ons je personeel ook deze boodschap willen overbrengen.
BEDANKT.

Michaël & Els van Lent

Vorig voorjaar zat ik met met m’n collega’s aan een biertje(voor COVID-19) op vrijdagmiddag met de vraag: “Kent iemand een betrouwbaar bedrijf die pvc kan leggen?” Daarop vertelde 1 collega dat ie wel iemand kende die ook nog uit onze woonplaats komt. Rien van Barneveld. Daaropvolgend gebeld, contact gelegd en een afspraak gemaakt bij Rien op de zaak. Een prettig eerste contact waar de keuze reuze was. We konden gelijk stukken pvc meenemen want hij gaf aan dat kleuren bij de mensen thuis er toch altijd anders uitzien. En dat klopte ook nog. Degene die we aanvankelijk uitgekozen hadden werd het niet, puur vanwege dat advies. Dan denk ik:” je hebt er wel verstand van!”. Ik opperde ook dat we schilderwerk hadden en er vloerbedekking moest komen op de trappen naar de 1e en 2e verdieping. We wilden geen pvc op de trappen. Alles kon volgens Rien. Geen loze beloftes. Rien kwam inmeten en gaf aan dat de offerte er binnen 1 week zouden zijn. Ook dat klopte. Geen ingewikkelde offerte, gewoon helder. Ook geen gedoe over de prijs, gelijk goed. En al was er een keertje iets wat niet helemaal volgens planning ging dan was Rien bereikbaar en oplossingsgericht en dat is erg belangrijk vind ik. Het gehele werk verliep prima. Zijn mensen zijn aardige jongens die verstand van zaken hebben, netjes werken en kwaliteit leveren. Wat Rien ook goed doet is van iedere kleur verf een klein beetje achterlaten voor als je beschadiging hebt. Erg attent. Toen we tussentijds plissés bestelden kwam Rien het zelf inmeten. Een heel precies werk. Maar wel super qua aanzicht van je huis, kan ik iedereen aanbevelen. Erg mooi. En dan komt ie ook nog uit eigen beweging plinten afkorten omdat hij dag mooier vindt. Top toch?! Kortom, een totaalwerk waar wij erg tevreden over zijn en Rien van Barneveld met zijn mensen van harte aanbevelen. Ons volgende schilderwerk, of vloerbedekking of iets van dien aard wordt zeker door dit bedrijf uitgevoerd.

Fam. Staal

april 2020

Afgelopen week kennis mogen maken met de schilders van Rien van Barneveld, we zagen er enorm tegenop, maar het is me 100% meegevallen. Leuk team, werken netjes en verzorgd, ruimen de boel op, en het schilderwerk binnen is naar alle tevredenheid. Ik ga jullie zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden. Dank jullie wel voor het mooie schilderwerk. Rien: bedankt voor je kleuradvies, we zijn er echt heel blij mee.
We hebben het volle vertrouwen dat de buitenboel met dezelfde tevredenheid afgesloten gaat worden. Dank jullie wel!

Edward en Angelique van den Tweel