Een comfortabel interieur

Dat willen we graag voor u realiseren! Samen met u en eventueel samen met een interieur adviseur. Alles voor uw woonplezier! Kijk snel verder hieronder.

Advies op maat

Wij helpen u graag bij het kiezen van uw interieur. Daarvoor werken wij samen met een interieurstyliste. Zij maakt mood-board, materialen-bord, indeling, lichtplan, 3D visualisaties, shoppinglist en een realisatieplan. Zo krijgt u een goed beeld van het eindresultaat.

In onze showroom kunnen wij u ook de verschillende materialen (vloeren, raamdecoratie, verschillende verfsoorten en behang) laten zien die wij aanbieden.

U bent van harte welkom.

 

Volledig ontzorgd

We hebben onze eigen vakmensen, die net dat stapje extra zetten om uw verwachtingen te overtreffen.

Wat komt er voor de ramen?

Zo veel keuze. Wat past het beste in uw huis? Vouwgordijnen, plisségordijnen of toch iets anders? Kijk snel naar alle mogelijkheden.

Langs deze weg willen wij jou en je mensen een compliment maken voor het geleverde werk.

Wij hebben al het werk (stukadoorswerk, vloeren leggen, behandelen en sauzen van de wanden en de raamdecoratie) aan jou uitbesteed en alles is meer dan naar tevredenheid uitgevoerd. Ook nadat de keuken bij ons was geplaatst zijn jullie, uit je zelf nog langs geweest om zo her en der wat reparatie werk te verrichten. (dit is pas service)
Wij kunnen dan ook niet anders zeggen dat je gekwalificeerd personeel in dienst hebt en dat deze mensen vakkundig, beleefd en netjes te werk gaan, dus ook hier zijn wij uiterst tevreden over. Wij zouden jou dan ook met een gerust hart bij iemand aanbevelen, want afspraak is afspraak bij jou.
Omdat we zo tevreden zijn, gaan we voor ons hele appartementen complex horren voor de ramen en hordeuren bij je bestellen. Ook hier hebben we geen zorg over, want het inmeten en monteren van deze horren word door jou gedaan.
Nogmaals bedankt voor de goede service en zou jij namens ons je personeel ook deze boodschap willen overbrengen.
BEDANKT. We hebben het volle vertrouwen dat de buitenboel met dezelfde tevredenheid afgesloten gaat worden. Dank jullie wel!

Michaël & Els van Lent

Welke vloer kiezen we?

Een PVC vloer, laminaat of tapijt? Allemaal hebben ze een eigen uitstraling en voor- en nadelen. Wat gaat het worden?

Gordijnen

Maak uw interieur af met passende gordijnen. Ruime keuze in stoffen en kleuren.

Horren

Luchten zonder insecten? Wij leveren horren op maat voor deuren en ramen.

Matten

Droogloopmatten zodat uw vloer schoon blijft. Wij leveren het op maat voor u.