Schilderen

SCHILDEREN

BUITEN

Schildersbedrijf

Heeft uw huis onderhoud nodig? Of wilt u een keer een andere kleur op het houtwerk? Laat uw huis schilderen door ervaren vakmannen. Is uw huis ouder dan 2 jaar? Dan geldt de 9% BTW regeling: voor binnen- en buitenschilderwerk wordt een verlaagd BTW-tarief gehanteerd van 9%.

BINNEN

Schildersbedrijf

Ook in huis is het prettig als uw kozijnen strak in de lak zitten. Klassieke en moderne werken, wij pakken het aan! Wij zorgen voor kwalitatief hoog schilderwerk.

KLEUR BEPALEN

Kleur bepalen

Komt u er zelf niet uit met het bepalen van de kleur? Wij helpen u! Wij maken gebruik van het FAMOS kleuradviesprogramma. Via de computer maken wij inzichtelijk hoe een en ander eruit komt te zien als het object geschilderd is. Tevens krijgt u hiervan een afdruk.

Bel voor een afspraak:
0318 - 556 463

HOUTROT

Schildersbedrijf

Wij zijn gespecialiseerd in houtrot-reparaties en deels vervangen, zoals nieuwe onderdorpels en kozijnstijlen. Indien deze reparaties te groot worden adviseren wij de klant wat te doen en schakelen wij een derde partij in om het houtwerk te vernieuwen.

MEERJAREN SCHEMA

Meerjarenschema

Klanten die hun object door ons hebben laten schilderen maken vaak gebruik van een door ons opgesteld meerjarenschema, dit in verband met onderhoud van het schilderwerk en tevens zorgt het meerjarenonderhoud voor kostenspreiding.

GLAS

Schildersbedrijf

Wij leveren en plaatsen enkel glas en isolatieglas HR++. Geplaatst volgens NEN norm NPR3577:2008. Eventueel voorzien van ventilatieroosters. Keuze uit diverse glassoorten is mogelijk (glas in lood, figuurglas, facet geslepen glas, gelaagd of gehard glas en brandwerend glas).