Recensies

RECENSIES

Graag melden wij hier hoe we terugkijken op de vele werkzaamheden van jou en jouw bedrijf. Ruim een jaar geleden kwamen we voor de eerste plannen voor ons nieuwe appartement. De klik was er meteen bij het eerste moment: dat hebben we als heel belangrijk ervaren! De warme en persoonlijke ontvangst in de showroom, ruime tijd voor ons verhaal en direct met ons meedenken. We hebben het als bijzonder plezierig ervaren dat je zowel de wanden (egaliseren, behang- en sauswerk), de vloeren (pvc) en de raambekleding en horren hebt verzorgd. Alles in één hand werkt super handig. Er werd bijzonder netjes gewerkt door toppersoneel. Je houdt zelf voortdurend alles in de gaten, je weet waarover je spreekt, je communiceert plezierig, snel en adequaat. Alles, en dan ook werkelijk alles, wat we vroegen of wilden, werd door jou opgepakt en opgelost. Je kwam zelf met een uniek creatief idee voor onze kapstok nis, door twee plankjes met pvc te bekleden.

Ook uniek was dat je bij het ophangen van onze prachtige gordijnen ons liet kiezen uit twee verschillende plooien. Onze keuze werd dezelfde dag nog gerealiseerd. We hebben jou gedurende de drie weken met verschillende bedrijven in ons appartement als een ware ceremoniemeester beschouwd, die ons veel denk- en regelwerk uit handen heeft genomen. Tenslotte heb je – nadat alle werklieden ons nieuwe appartement hadden verlaten, nog een naloopronde gedaan om alles perfect af te leveren. Kortom, we willen je hartelijk bedanken voor je werk, je plezierige personeel en boven alles, jouw persoonlijke noot! En het belangrijkste: het is PRACHTIG geworden!

Tinie en Paul Bouw
1 mei 2019
Langs deze weg willen wij jou en je mensen een compliment maken voor het geleverde werk.

Wij hebben al het werk (stukadoorswerk, vloeren leggen, behandelen en sauzen van de wanden en de raamdecoratie) aan jou uitbesteed en alles is meer dan naar tevredenheid uitgevoerd. Ook nadat de keuken bij ons was geplaatst zijn jullie, uit je zelf nog langs geweest om zo her en der wat reparatie werk te verrichten. (dit is pas service)
Wij kunnen dan ook niet anders zeggen dat je gekwalificeerd personeel in dienst hebt en dat deze mensen vakkundig, beleefd en netjes te werk gaan, dus ook hier zijn wij uiterst tevreden over. Wij zouden jou dan ook met een gerust hart bij iemand aanbevelen, want afspraak is afspraak bij jou.
Omdat we zo tevreden zijn, gaan we voor ons hele appartementen complex horren voor de ramen en hordeuren bij je bestellen. Ook hier hebben we geen zorg over, want het inmeten en monteren van deze horren word door jou gedaan.
Nogmaals bedankt voor de goede service en zou jij namens ons je personeel ook deze boodschap willen overbrengen.
BEDANKT.

Michaël & Els van LentAfgelopen week kennis mogen maken met de schilders van Rien van Barneveld, we zagen er enorm tegenop, maar het is me 100% meegevallen. Leuk team, werken netjes en verzorgd, ruimen de boel op, en het schilderwerk binnen is naar alle tevredenheid. Ik ga jullie zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden. Dank jullie wel voor het mooie schilderwerk. Rien: bedankt voor je kleuradvies, we zijn er echt heel blij mee.
We hebben het volle vertrouwen dat de buitenboel met dezelfde tevredenheid afgesloten gaat worden. Dank jullie wel!

Edward en Angelique van den Tweel