Raamdecoratie

Interieur / RAAMDECORATIE

Onze collectie omvat een uitgebreid programma in binnenzonwering en raambekleding in prachtige tinten en dessins. Vrolijke primaire kleuren, maar ook warme en tijdloze kleuren in een strakke trendy of juist romantische uitvoering. Alle producten zijn qua kleur op elkaar afgestemd, dat wil zeggen dat u verschillende types kunt combineren. Wij adviseren u graag en u zult zeker aangenaam verrast zijn over de vele mogelijkheden! Voor elk type raam heeft Rien van Barneveld Interieur een oplossing!

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn verkrijgbaar in ruim 200 actuele kleuren en dessins. De jaloezieën zijn leverbaar in 6 lamelbreedtes: 16, 25, 35 en 50 mm. 70 en 90 mm is toegevoegd voor een stoere uitstraling voor grotere raampartijen voor in uw woning of kantoor. Kenmerkend is de sierlijke afwerking van de onderdelen in een bijpassende kleur of juist een transparante contrasterende kleur. Wenst u een jaloezie met minder lichtinval, géén probleem. Zeer speciaal zijn de geperforeerde jaloezieën. Met horizontale jaloezieën bent u verzekerd van uw privacy. U geniet van een vrij uitzicht zonder inkijk en u bepaalt zelf de gewenste lichtinval. Voor extra bedieningsgemak bieden wij u een volledige elektrische bediening of alleen elektrisch tuimelen.

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën zijn uitermate geschikt voor grotere ramen, ze zijn praktisch en gemakkelijk te bedienen en zijn er in 52, 70, 89 en 127 mm lamelbreedte en in een zeer ruime kleurkeuze. De kunststof en aluminium lamellen zijn gemakkelijk schoon te maken en vochtbestendig. Ideaal voor gebruik in keuken of badkamer. Voor schuin oplopende ramen bieden wij u speciale slope jaloezieën.

Rolgordijnen

Rolgordijnen

Onze rolgordijncollectie biedt u een ruime keuze in uni-kleuren en eigentijdse dessins. Het hoogwaardige kettingmechanisme in bijpassende kleur zorgt voor een optimaal bedieningsgemak. Er kan ook gebruik gemaakt worden voor een prachtige houten of aluminium roede. Ook voor dakramen of openslaande deuren hebben wij de juiste oplossing.

Bel voor een afspraak:
0318 - 556 463

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Stoffen vouwgordijnen geven sfeer aan uw interieur. Maak uw keuze uit diverse modellen, zonder baleinen voor een nonchalant hanggedrag, met horizontale baleinen voor een strak uiterlijk of een uitstraling van een draperie. De stofkeuze is zeer ruim: uni-stoffen met of zonder structuur, bijzondere dessinstoffen, transparante stoffen; voor elk interieur is er een passende stof!

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen worden gemaakt van verticale banen stof die achter elkaar geschoven kunnen worden. Met de stijlvolle paneelgordijnen kunt u veel kanten op. Als raambekleding kunt u ze prima toepassen voor grote ramen, zoals schuifpuien. Paneelgordijnen zijn ook heel praktisch als scheidingswand of om bijvoorbeeld een rommelige kast uit het zicht te laten verdwijnen. Uiteraard is er weer keuze uit een gevarieerd stoffenaanbod. U creëert een persoonlijk paneelgordijn door verschillende kleuren panelen te gebruiken in één paneelgordijn.

Plisségordijnen

Plisségordijnen

Kent u de élégance van plisségordijnen? Deze stoffen raambekleding heeft een extra decoratieve uitstraling in uw interieur door de ‘geplisseerde’ zigzagvorm. Met de keuze uit verschillende kwaliteiten bepaalt u naar eigen smaak de gewenste lichttempering. Plisségordijnen zijn bij uitstek geschikt voor serres, dakramen en openslaande deuren of ramen.. De stoffen zijn er van transparant tot verduisterend.

Lamelvitrage

Lamelvitrage

Lamelvitrage is een uniek systeem dat de privacy van lamellen combineert met de transparantie van de vitrage. Met de stand van de lamellen regelt u exact het gewenste doorzicht, terwijl het daglicht in geopende toestand prachtig door de vitrage valt. Wenst u totale privacy, dan kunt u de lamellen geheel sluiten. De collectie bestaat uit naturellen en zachte, subtiele tinten met bijpassende kunststof lamellen.

Fractions

Fractions

In onze showroom presenteren wij graag het nieuwste op het gebied van raamdecoratie: Fractions van Unilux. Deze exclusieve nieuwe aluminium shutters zijn in Nederland ontwikkeld en zijn een echte vernieuwing. Eindelijk zijn er smalle, verduisterende shutters met een strakke uitstraling waarmee het lichtspel in binnen perfect te reguleren is. Fractions worden volledig op maat geproduceerd in Nederland met de nieuwste lasersnijtechnieken. Licht heeft ook schaduw nodig om te schijnen...

Houten jaloezieën

Horizontale jaloezieën

Houten horizontale jaloezieën geven een sfeervolle en warme uitstraling aan uw interieur. Houten jaloezieën zijn leverbaar in lamelbreedte 25 en 50 mm en in verschillende systemen. De kleurkeuze varieert van wit tot donkerbruin.

Merken die wij leveren en gebruiken: