Recensies

RECENSIES

Langs deze weg willen wij jou en je mensen een compliment maken voor het geleverde werk.

Wij hebben al het werk (stukadoorswerk, vloeren leggen, behandelen en sauzen van de wanden en de raamdecoratie) aan jou uitbesteed en alles is meer dan naar tevredenheid uitgevoerd. Ook nadat de keuken bij ons was geplaatst zijn jullie, uit je zelf nog langs geweest om zo her en der wat reparatie werk te verrichten. (dit is pas service)
Wij kunnen dan ook niet anders zeggen dat je gekwalificeerd personeel in dienst hebt en dat deze mensen vakkundig, beleefd en netjes te werk gaan, dus ook hier zijn wij uiterst tevreden over. Wij zouden jou dan ook met een gerust hart bij iemand aanbevelen, want afspraak is afspraak bij jou.
Omdat we zo tevreden zijn, gaan we voor ons hele appartementen complex horren voor de ramen en hordeuren bij je bestellen. Ook hier hebben we geen zorg over, want het inmeten en monteren van deze horren word door jou gedaan.
Nogmaals bedankt voor de goede service en zou jij namens ons je personeel ook deze boodschap willen overbrengen.
BEDANKT.

Michaƫl & Els van LentAfgelopen week kennis mogen maken met de schilders van Rien van Barneveld, we zagen er enorm tegenop, maar het is me 100% meegevallen. Leuk team, werken netjes en verzorgd, ruimen de boel op, en het schilderwerk binnen is naar alle tevredenheid. Ik ga jullie zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden. Dank jullie wel voor het mooie schilderwerk. Rien: bedankt voor je kleuradvies, we zijn er echt heel blij mee.
We hebben het volle vertrouwen dat de buitenboel met dezelfde tevredenheid afgesloten gaat worden. Dank jullie wel!

Edward en Angelique van den Tweel