Lente actie horren

Interieur / HORREN / Lente actie

WEL de bloemetjes, NIET de bijtjes! Het is lente, alles gaat groeien en bloeien. De ramen en deuren kunnen open. De frisse lentegeuren kunnen naar binnen. Alleen wil je niet de bijtjes en andere insecten in huis krijgen. Ventileren is belangrijk voor een gezond leefklimaat in huis. Met een hor voor de deuren en ramen heb je wel de voordelen en niet de nadelen van de lente in huis!

Hordeuren

Hordeuren

Voor iedere deur is er een hor beschikbaar. Voor draaideuren, openslaande tuindeuren en schuifdeuren. U kunt kiezen tussen plissé-, rol- en vaste horren. Wij leveren horren van Unilux.

Bekijk alle mogelijkheden op unilux.nl

Raamhorren

Raamhorren

Wilt u geen muggen meer in uw slaapkamer? Plaats dan raamhorren. Het maakt niet uit wat voor raam u heeft. Wij plaatsen horren voor dak-, draaikiep-, schuif- en draairamen (zowel naar binnen als naar buiten draaiend). U kunt kiezen voor rol-, inklem- en voorzet horren. Wij leveren horren van Unilux.

Bekijk alle mogelijkheden op unilux.nl

ACTIE

ACTIE

Tijdens de lente ontvangt u 15% korting op alle horren! Daarnaast ontvangt u een GRATIS bos bloemen.

Bekijk hieronder de actievoorwaarden

Bel voor een afspraak:
0318 - 556 463

ACTIEVOORWAARDEN

Bij een bestelling van minimaal €300,- aan horren, ontvangt u 15% korting. Daarnaast ontvangt u een GRATIS bos bloemen van Valentino Flowershop. De bos bloemen wordt GRATIS bezorgd binnen een straal van 20 km vanaf Veenendaal. De actieperiode is tijdens de lente, van dinsdag 20 maart tot donderdag 21 juni 2018.

Unilux Horren

Merken die wij leveren en gebruiken: