Schilderen

INTERIEUR

GORDIJNEN

Schildersbedrijf

Geef uw huis een warme uitstraling met mooie gordijnen. Bij ons heeft u ruimte keuze. Het wordt op maat voor u gemaakt en geplaatst.

RAAMDECORATIE

Raamdecoratie

Voor raamdecoratie hebben wij veel opties. Denk aan vouwgordijnen, rolgordijnen, lamellen en shutters.

Bekijk alle mogelijkheden »

VLOEREN

Vloeren

Vloerbedekking of laminaat; wat heeft uw voorkeur? Wij gebruiken kwalitatief hoogwaardige materialen. Daarbij plaatsen wij het ook voor u. En wij leveren Coral droogloopmatten, decoratieve vloerplinten, plafond sierlijsten en ornamenten.

Bekijk alle mogelijkheden »

Bel voor een afspraak:
0318 - 556 463

HORREN

Horren

Houd insecten en ongedierte buiten met horren. Wij leveren en plaatsen ze voor u.

Profiteer tijdens de lente van onze lente actie: WEL de bloemetjes, NIET de bijtjes

Bekijk de lente actie

WINDOWSTYLIST

Windowstylist

Raamdecoratie bepaalt de sfeer van een ruimte. Het is dus van groot belang een goede keus te maken voordat u overgaat tot aanschaf. Windowstylist helpt door raamdecoratie live te visualiseren voor uw eigen raam of deur met behulp van augmented reality. Windowstylist is een gratis app die werkt op alle tablets en smartphones; ervaar live en in 3D op je scherm hoe een rolgordijn, shutters of jaloezieën passen bij jouw inrichting!

Als u de keus heeft gemaakt neemt u eenvoudig contact op met ons. Wij meten de exacte maten en geven een passende prijsopgave.

Ga naar de site van WindowStylist of download de app direct:

Brochure

Brochure

Vind u het prettig om alles nog eens rustig te kunnen bekijken? Wij hebben een mooie brochure voor u. U kunt het gratis downloaden. En voor een papieren exemplaar kunt u even bellen of mailen.

Download brochure

Merken die wij leveren en gebruiken: